Masteis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bildiğiniz gibi Hile yapan oyuncuların sayısı çok yükseldi.Herkezde wall,aim,speed var.Çok araştırdım neden açıyorlar ve en son geçen dialog'ta aradığımı buldum.%90'nın açma sebebi iş bu dialogta Teksaslı Kadavra : eee artık böyle Frar : ne oldu şimdi cheat açınca **** *** mı oldu teksaslı kadavra : önceden hep eziliyordum şimdi bari ezilmiyorum. Sunucudan biri : Hıncını aldın artık kapa istersen Teksaslı Kadavra : kapamıyorum bundan sonra böyle Siz düşünün artık CS hayatı bitmeye geldi.Admin'ler zaten artık az giriyor ,okullarda başladı.CD'de artık bi işe yaramıyor.Her sunucuda mevcut oldu.2 yıl sonra ilk kez counter oynuyorum oynamaz olaydım dedim.Çok değişmiş eskisi gibi değil[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben cs:s oynuorum hiç hile yapanı görmedim onda.gördüysemde ekran yapanı görmüşümdür sadece.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ben de CS:S dışındaki versiyonları oynamıyorum artık, CS:S'de VAC'ın etkin olmasıyla birlikte hile yapan çok azaldı. 3 tane hesabı VAC banı yiyen tipler var, sadece VAC kullanmayan bir serverda (dede efesnet) oynayabiliyorlar :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 CS:S alayım ben o zaman.Pek bilgim yok bu konularda 2 yıl sonra ilk kez oynuyorum ki baya bi değişiklik var CS:Non-S oynuyordum şimdi elimde cd var nasıl üyelik alcam ne yapcam.Anlatabilecek olan varmı ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 herangi bi satış noktasında hl2 yi alıosun (orjinal)sonra steam i yüklüosun cs:s in oluo :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 www.steampowered.com'dan Steam'i indir, ya da CD'den oyunla birlikte yükle (kendisi otomatik yükleniyor zaten). Daha sonra Steam'de browse games->activate a product I already own seçeneğinden CDKeyini giriyorsun. Sonunda Play Games bölümünde görünüyor oyunlar.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Şimdi Steam'ı internetten indirdim Create a new account ile account açtım.Bilgisayarda non-steam ile yüklediğim 1.6 var fakat cd key yok.Cd-key satın alabileceğim yer varmı ? Çeşme yaşıyorum dolayısıyla orjinal satan yok[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 www.weblebi.com'dan kutulu versiyonu alabilirsin. 60 küsür ytl olması lazım. CDKey satan Türk sitesi var mı bilmiyorum, ebay'e falan bak istersen. Ya da birilerinden ATI kuponu bulmaya çalış. Açılmış hesap almanı önermiyorum çünkü bir yerlerden banlı falan olabilir.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 edik : anaa harbi o kadar varmış :P yanlış pakede bakmışım bende 14$diyorum [Bu mesaj Masteis tarafından 10 Eylül 2005 04:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Onlar HL2 (ve doğal olarak CS:S) pakedi değiller. http://www.steampowered.com/?area=product_packageoffers Tabii CS 1.6 oynayacaksan 19.95$'e VALVE PREMIER PACK veya 14.95$'e COUNTER-STRIKE: CONDITION ZERO alman daha mantıklı. En ucuz Steam HL2 pakedi de Bronze (49.95$), retail kutu HL2 ile aynı özelliklere sahip ve daha pahalı.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ya şimdi 1.6 varda source farkı ne ? Source'deki serverlar ile normal 1.6'da oynayabiliyormuyum ? allahım ne karışık bişi bu sıkacam boğazını steamın[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 cs, HL'ın modu. yüklemek için HL gerekiyor. cs:s, HL2'nin modu, HL2'nin source motoru kullanılarak hazırlanmış. yüklemek için HL2 gerekiyor. ayrıca 2 senedir oynamıyorum, insanlar hile kullanmaya başlamış felan diyorsun da, 2 sene önce daha fazlaydı hile kullananlar, hatta 4-5 sene önce hatırlıyorum, sananede bile hile kullananlara rastlardık. ama tam tersine hile kullananlar gittikçe azalıyor. nedeni de anti-cheat programlarındaki artış.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. [Bu mesaj Bone tarafından 10 Eylül 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Masteis, 10 Eylül 2005 04:45 tarihinde demiş ki: Ya şimdi 1.6 varda source farkı ne ? Source'deki serverlar ile normal 1.6'da oynayabiliyormuyum ? allahım ne karışık bişi bu sıkacam boğazını steamın abi nie karışık anlamıorum? cs:s le cs:s sunucularına giriosun.hl2 nin grafik motorunu kullanıo bide kullanışlar biraz deişmiş ama alışıosun sonrdan[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Karışık bir şey değil arkadaşların da söylediği gibi. Bu arada hile beta 6.5'den sonra başlamıştı. Ah ah SNN 6.1/6.2 günleri ne güzeldi ya, herkes 200+ ping. Arada magnvs 30 pingle falan giriyordu, millet hayalet görmüşe dönüyordu eheh. O zamanlar hile denebilecek belki de tek şey Assault'ta hostageların üstüne çıkıp gök yüzüne çıkmaktı sanırım. Ne kadar masumca :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hile değil bug abuse'dı :) tersine zevkli birşeydi. hostage jump deniyordu sanırım. böyle hostageleri üstüste dizerek dolaşan kişileri öldürmek zevkli oluyordu :) ah ah docks ve militia günlerimi özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Oyuna giroyurum.. mesajlar soyle.. - Ulan Krov.. Kapa WAlllı **** Evladı... - Sie.. Yok wall -Bekle ulan Geliom... ( wall ı açıp oyna geri Doner) -Ulan Duvardan vurma Şe**** Bekle bende açıom Derken bakıyorsun 2 adım atamadan kör kurşunlara hedef oluyorsun..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yabancı serverlarda oynaın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 beceriksizliklerinden[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 6.2'de ve öncesi versiyonlardaki cs_siege muhteşemdi. Meydandaki binanın giriş kapısı kapalıydı. Bu yüzden hem T'ler hemde CT'ler alt yoldan orayı ele geçirmeye çalışırdı. Sanırım public oyunlarda en çok "taktik" yapılmasını sağlayan haritaydı. cs_docks ise en sevdiğim map'tir zaten. Harbi güzeldi 6.2 günleri. Ayrıca adamların önüne ateş ederdik vurabilmek için ;)[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hl 2 var ok şimdi cd key bulmak kaldı.HL 2 zati var,sourcede tamamdır bi cd-key kaldı ara anam ara.Birde bi sıralar Naturel Selection vardı ona ne oldu ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Humm steam bi bak istersen topic'e.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RiyakaR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ehehe Hl2 almışın ama sanırım kopya almışın. Çünkü orjinalinden cd key çıkar zaten. Bunun dışında hiç biryerden cd key bulamazsın cs:s için...Daha sonrada temiz yani hilesiz serverlarda oynıyabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eskiden skin hilesi vardı her gördüğünün kafasına sıkmak lazımdı illa ki, ama ff açık serverlarda(eskiden daha çoktu ff'li server :) ) tam ölüm oluyodu skin yapanlarla uğraşmak :). bi de eskiden tundra oynanırdı en sevdiğim maptir kendisi ah ah :). Source alıp denicem dedim hep ama işte üşengeçlikten bi net cafe'de oynayabildim o da pek sarmadı... Şey sorucam eskiden böyle sananede anette oynayan bi kitle vardı cs oynarken netten, csden tanıdıklarınız olurdu; sohbet edebileceğiniz adamlar falan. Bi ara oyniim dedim yakın zamanda bir hafta oynadım, bir gün oynayan ikinci gün oynamıyo galiba hiç göremedim kimseyi iki kere; CS:S de var mı eskisi gibi sadık bi oyuncu kitlesi Türk serverlarında?[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 CS:S'de her gün görebileceğin oyuncular var evet.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 snn dede en gusel ordam tf de vardı.. herkes aynıydı her zaman buluşulurdu.. Şimdide tekrar öle yapmak istiyoruz işte.. başla tf ye her gun görebilcein oyuncular mevcut tf rule hile derdi yok =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar